Uppskatta

På KB arbetar vi med att löpande och med små medel visa våra medarbetare uppskattning. Det viktigaste forumet för uppskattning är den egna avdelningen där avdelningschefer och kollegor uppmanas att löpande visa uppskattning när någon gör något extra bra. Avdelningscheferna har även mandat att med enkla medel visa sin uppskattning genom att tex bjuda på lunch, fika etc., inom ramen för aktivitetsbidraget.

 

Vid goda resultat bjuder företaget samtliga anställda på t.ex. smörgåstårta, eller som nu senast en riktigt god och rejäl hotell frukost tillagad av personalen i vår egen matsal. Vi arbetar även med ”Välkommen tillbaka”-presenter och ställer löpande ut fruktkorgar på flertalet ställen i vår byggnad så att anställda skall ha tillgång till ett gott och nyttigt mellanmål under arbetstid. Varje onsdag morgon bjuds alla anställda på frukost-fralla inklusive valfritt pålägg som själv kan plockas ifrån ett trevligt påläggsbord.

 

Som tradition delar vi även ut påskägg och bjuder hela företaget på en hejdundrande julshow i olika närbelägna städer, med mat, show och fest hela kvällen lång. Företaget ordnar busstransporter för all personal till alla orter där vi har personal boende för att underlätta för samtliga att ta sig hem efter kvällen. För att varje avdelning dessutom skall ha möjlighet att stärka sammanhållningen, skapa gemenskap, och kunna göra någonting trevligt tillsammans har vi en trivselpeng om 500 kronor/person och år. Varje avdelning förfogar själva över sina pengar och både chefer och medarbetare uppmuntras komma med förslag på trevliga aktiviteter pengarna kan användas till.


Contact

Elisabeth Gyllenskiöld
elisabeth.gyllenskiold@kbcomponents.com