Fira

Företaget firade 70 år 2017 och då anordnades en familjedag för alla anställda med familjer, samt även tidigare anställda som pensionerats. Över 650 personer deltog i evenemanget där vi hade aktiviteter för såväl stora som små. Guidade produktionsvisningar för alla gäster, god mat, levande musik, poängpromenad, ansiktsmålning och hoppborg för barnen och en utställning med produkter från KB:S historia och förstås en ny XC60, med alla detaljer vi producerar här på KB tydligt uppmärkta. Dagen var väldigt uppskattad av våra besökare i alla åldrar.

 

Vi uppmuntrar varje avdelning till gemenskap och företaget bidrar även med 500 kronor/år och medarbetare för att ytterligare hjälpa varje avdelning att möjliggöra gemensamma trivselaktiviteter.

 

Vi har årligen en stor personalfest då vi stänger produktionen tidigare en fredag kväll och sedan har en stor gemensam fest under kvällen och in på natten. Majoriteten av våra medarbetare brukar delta i dessa evenemang.

 

Ett par gånger om året anordnas AW på avdelningarna, det brukar vanligtvis vara ett initiativ från några medarbetare.

 

Det finns några medarbetare som har stora talanger inom bakning och de gärna bjuder in till gemensam frukost eller fika, samt har vi även en gemensam frukost på företaget varje onsdag morgon där alla anställda bjuds på frukostfralla med tillbehör och kaffe.

 

Vi anordnar en årlig Brännbollsturnering där alla får anmäla sina lag. Detta har blivit ett uppskattat event där vi får umgås under väldigt lättsamma former. Efter ett tag så tänder vi grillen och grillar korv tillsammans.

 

Varje år på lucia får vi besök av ett luciatåg från en av högstadieskolorna i Örkelljunga. Då samlas vi i matsalen och företaget bjuder på fika medan luciatåget uppträder.


Contact

Elisabeth Gyllenskiöld
elisabeth.gyllenskiold@kbcomponents.com